Kids / Familieshoot


Een familieshoot is gewoon leuk. Met het complete gezin. Samen met je broer of zus. Vader en zoon, moeder en dochter. Of natuurlijk met opa en oma. Het kan allemaal!
Van tevoren bespreken we jullie wensen en dan komen we altijd wel tot leuke ideeën.
Gemiddeld duurt een familieshoot een uur, maar kan ook langer.

Werkwijze
We bepalen samen op welke buitenlocatie de shoot gaat plaatsvinden. Dat kan bijvoorbeeld in het bos, lekker urban in de stad of helemaal vrij op het strand, maar ook gewoon in je eigen achtertuin, wat je maar wil.

Ik kan ook bij je langskomen met mijn mobiele studio. Hou er dan wel rekening mee dat een ruimte ter grootte van ongeveer de huiskamer nodig is voor alle apparatuur.
Het grote voordeel van een thuisshoot is natuurlijk dat je in je eigen omgeving bent.
De meeste mensen voelen zich gemakkelijker en leggen zo sneller de schroom naast zich neer.
En niet te vergeten: Je hoeft de deur niet uit!

Kosten voor een familieshoot: € 175,- bij max. 4 personen
Per persoon extra: € 15,-

In de prijs is inbegrepen:

– Fotoshoot – Selectie – Basisbewerking
– 10 grootformaat digitale foto’s.

Ik maak een voorselectie van de foto’s. Deze zal ik nabewerken en zet ze online op een afgeschermd stukje van de site. Daar kun je dan bijvoorbeeld aangeven welke foto’s je bewerkt wil hebben, of welke je zwart-wit wil hebben.
Zodra je je keuze hebt doorgegeven en de betaling is voldaan, ontvang je de hoge resolutie foto’s.

Uiteraard is het ook mogelijk om tegen meerpijs afdrukken te krijgen op verschillende formaten. En wat dacht je van een mooie afdruk op canvas?
Kijk hier voor de mogelijkheden.

Vraag meteen een kids/familieshoot aan via het contactformulier
 

Testimonial
Margreet van der Hee:
Omdat het ons steeds maar niet lukte allebei de kinderen (tegelijkertijd) leuk op de foto te krijgen, besloten we een fotoshoot te doen met het hele gezin. Leuk was dat! Gewoon in ons eigen huis met de mobiele studio, in de tuin en in de eigen omgeving van de kinderen. Martin heeft absoluut talent en gevoel voor kinderen. Heel naturel weet hij op het juiste moment te klikken! En dat resulteert in geweldige plaatjes waarmee je het heden even vastlegt voor later. Mooie composities. Uit 172 foto’s was het lastig kiezen.. Foto’s waar je een glimlach van krijgt. Het bleek ook een leuk cadeautje voor opa en oma trouwens. Volgend jaar weer!
Bekijk de slideshow hieronder voor de bijbehorende foto’s
 

This slideshow requires JavaScript.

Copyright © Dandelion by Pexeto