advertentie placemat Lindehoeve
U heeft heerlijk gegeten bij restaurant de Lindehoeve en daarbij is uw oog gevallen op mijn advertentie.

Ik ben zelf onlangs getrouwd in de Lindehoeve en toen ik een week later geheel toevallig de vraag kreeg of ik wilde adverteren op de placemats hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken.

Als u via onderstaand formulier een fotoshoot aanvraagt krijgt u automatisch een miniposter van 20×30 cm kado.

[contact-form-7 id=”1133″ title=”lindehoeve”]

 

Over mij

Mensen fotograferen is mijn passie. Kinderen vooral, de onwijs eerlijke kijk die ze nog op de wereld hebben is heerlijk om te zien en om vast te leggen op beeld. Als ik fotografeer ga ik er helemaal in op! Ik kom uit de omgeving van Rotterdam. Ik ben nu ruim 14 jaar professioneel fotograaf. Vooral op het gebied van interieurfotografie, productfotografie en sfeerfotografie. Omdat ik heel erg graag met mensen werk ben ik me tegenwoordig ook meer gaan toeleggen op bruiloften, portfolioshoots, kids/- familieshoots, gezinshoots, potretshoot, social media fotografie, reportages, feesten en partijen. stel een vraag»

Profiel foto - AVA

Tegenwoordig is een mooie professionele uitstraling op de gebruikelijke Social Media steeds belangrijker! Daar hoort een goede professionele profielfoto bij om te gebruiken op bijvoorbeeld, Facebook, LinkedIN, een datingsite of een bedrijfswebsite, enz. kun je ook bij mij terecht! wilt u uw personeel op de foto laten zetten, neem dan contact op voor een offerte. Werkwijze: De profielfotoshoot duurt ongeveer een half uur. We maken een aantal foto’s in verschillende poses. De 5 beste foto's krijg je digitaal op lage resolutie aangeleverd. Boek nu»

Thuisshoot.nl coming soon!

Coming soon: Thuisshoot.nl Ik ga me via thuisshoot.nl meer richten op particuliere shoots bij de mensen thuis en op locatie buiten. Hou de website in de gaten want er komen leuke acties aan! Stel een vraag»
Copyright © Dandelion by Pexeto