Portretshoot


Wil je alleen op de foto, of met je beste vriendin, op een te gekke locatie of gewoon bij mij in de studio of bij je thuis? Ga je voor stijlvol of klassiek, of juist helemaal over de top? Het kan allemaal, als je maar plezier hebt!
Ik probeer in een zo ongedwongen mogelijke sfeer met je aan de slag te gaan. We zijn lekker in gesprek, je let even niet op <klik> daar heb ik je! Vaak zijn dat juist de leukste foto’s.

  • Portretfoto’s zijn altijd leuk als aandenken. Als kado bij een feestje of een aandenken aan die leuke dag. Of als nieuwe profielfoto voor je hyves, twitter of facebook pagina natuurlijk.

Werkwijze
Van tevoren bespreken we je wensen en dan komen we altijd wel tot leuke ideeën.
Gemiddeld duurt een portretshoot een uur.

We bepalen samen op welke buitenlocatie de shoot gaat plaatsvinden. Dat kan bijvoorbeeld in het bos, lekker urban in de stad of helemaal vrij op het strand, maar ook gewoon in je eigen achtertuin, wat je maar wil.

Ik kan ook bij je langskomen met mijn mobiele studio. Hou er dan wel rekening mee dat een ruimte ter grootte van ongeveer de huiskamer nodig is voor alle apparatuur.
Het grote voordeel van een thuisshoot is natuurlijk dat je in je eigen omgeving bent.
De meeste mensen voelen zich gemakkelijker en leggen zo sneller de schroom naast zich neer.
En niet te vergeten: Je hoeft de deur niet uit!

Kosten voor een portretshoot: € 135,-
Per persoon extra: € 15,-

In de prijs is inbegrepen:

– Fotoshoot
– Selectie
– Basisbewerking
10 grootformaat digitale foto’s op DVD.

Ik maak een voorselectie van de foto’s. Deze zal ik nabewerken en zet ze online op een afgeschermd stukje van de site. Daar kun je dan bijvoorbeeld aangeven welke foto’s je bewerkt wil hebben, of welke je zwart-wit wil hebben.
Zodra je je keuze hebt doorgegeven en de betaling is voldaan, maak ik de DVD klaar en stuur hem naar je toe.

Uiteraard is het ook mogelijk om afdrukken te krijgen op verschillende formaten. En wat dacht je van een mooie afdruk op canvas?
Vraag naar de mogelijkheden.
Voor de losse afdrukprijzen klik hier >>

Vraag meteen een portretshoot aan via het contactformulier
Copyright © Dandelion by Pexeto