Testimonials


Omdat het ons steeds maar niet lukte allebei de kinderen (tegelijkertijd) leuk op de foto te krijgen, besloten we een fotoshoot te doen met het hele gezin.
Leuk was dat! Gewoon in ons eigen huis met de mobiele studio, in de tuin en in de eigen omgeving van de kinderen. Martin heeft absoluut talent en gevoel voor kinderen. Heel naturel weet hij op het juiste moment te klikken! En dat resulteert in geweldige plaatjes waarmee je het heden even vastlegt voor later. Mooie composities. Uit 172 foto’s was het lastig kiezen.. Foto’s waar je een glimlach van krijgt. Het bleek ook een leuk cadeautje voor opa en oma trouwens.
Volgend jaar weer!

Margreet van der Hee

 

 

 

 

Je ouders zijn zoveel jaar getrouwd, één van je ouders is jarig of je hebt iets anders te vieren, dan kan een leuk cadeau natuurlijk niet ontbreken. Zo hadden wij ook iets te vieren en wilde we onze ouders verassen met een aantal mooie foto’s. Al snel kwamen we bij Hokke fotografie uit. Achteraf gezien hebben we hier zeker geen spijt van gehad. Een goede service, houdt van veel variatie in de foto’s en het belangrijkste is dat er hele leuke foto’s uit naar voren komen. Daarnaast geeft Martin de mogelijkheid dat de klant zelf met ideeën komt en staat voor deze ideeën helemaal open. Tijdens de shoot zal het dus niet zo snel gaan zoals hij het wil, maar vooral hoe jij als klant het wilt. De service achteraf is ook goed geregeld en hij zal de dingen die hij zegt gewoon nakomen. Hokke fotografie is dus zeker een aanrader!!

Wouter Schippers

Copyright © Dandelion by Pexeto