Zwangerschapsshoot


Een zwangerschapsshoot is in mijn ogen een van de meest bijzondere shoots die je kunt doen. Als fotograaf kom je dan heel dicht bij de mens. Het gevoel wat de moeder al heeft voor de baby is goed zichtbaar. Tijdens het fotograferen is ze zich ook uiterst bewust van het kleine wonder in haar buik want daar ligt immers de focus van de shoot.
Wat me ook altijd zo aanspreekt is de tederheid waarmee de vaders dan omgaan met de buik en hun vrouw/ vriendin. Trots is ook iets wat je in de ogen van de vader ziet.
Van tevoren bespreken we jullie wensen en dan komen we altijd wel tot leuke ideeën.
Gemiddeld duurt een zwangerschapsshoot een uur tot anderhalf uur.

Ik kan ook bij jullie langskomen met mijn mobiele studio. Hou er dan wel rekening mee dat een ruimte ter grootte van ongeveer de huiskamer nodig is voor alle apparatuur. Het grote voordeel van een thuisshoot is natuurlijk dat je in je eigen omgeving bent. De meeste mensen voelen zich gemakkelijker en leggen zo sneller de schroom naast zich neer. En niet te vergeten: Je hoeft de deur niet uit!

Kosten voor een zwangerschapsshoot op locatie of bij je thuis: € 165,-

In de prijs is inbegrepen:

– Fotoshoot – Selectie – Basisbewerking
– 10 grootformaat digitale foto’s op DVD.

Ik maak een voorselectie van de foto’s. Deze zal ik nabewerken en zet ze online op een afgeschermd stukje van de site. Daar kun je dan bijvoorbeeld aangeven welke foto’s je bewerkt wil hebben, of welke je zwart-wit wil hebben.
Zodra je je keuze hebt doorgegeven en de betaling is voldaan, maak ik de DVD klaar en stuur hem naar je toe.

Uiteraard is het ook mogelijk om tegen meerpijs afdrukken te krijgen op verschillende formaten. En wat dacht je van een mooie afdruk op canvas?
Kijk hier voor de mogelijkheden.

Vraag meteen een zwangerschapsshoot aan via het contactformulier
Copyright © Dandelion by Pexeto